Aflatoxins: Food Sources, Occurrence and Toxicological Effects

Thứ ba - 05/11/2019 06:08
Aflatoxins: Food Sources, Occurrence and Toxicological Effects

Aflatoxins: Food Sources, Occurrence and Toxicological Effects

By Adina G. Faulkner
Progress in understanding the biology of Aspergillus has greatly improved with the new techniques in genome sequencing and the developed molecular tools that enable rapid genetic analysis of individual genes. Particularly, the genetics of aflatoxin synthesis is regarded as a model to gain insight into fungal secondary metabolism. This compilation discusses topics that include the prevalence of aflatoxin B1 in cereals; contamination exposure, toxicology and control of aflatoxins in food and feed; immunosuppressive actions of aflatoxin; hazards and regulations; toxicological effects, risk assessment and legislation for aflatoxins; and the threat aflatoxins have on the economy and health.

Aflatoxins: Food Sources, Occurrence and Toxicological Effects

English, 2014, ISBN: 1631172980, PDF, pages: 322, 4.6 MB

Tổng số điểm của bài viết là: 0 trong 0 đánh giá

Click để đánh giá bài viết

  Ý kiến bạn đọc

Xác nhận thông tin

Xác nhận thông tin 1. Nếu bạn là Cán bộ Y tế: Đây là những nội dung tóm tắt hướng dẫn sử dụng thuốc. Vui lòng xem tờ hướng dẫn sử dụng để có đầy đủ thông tin. 2. Nếu bạn là Người sử dụng thuốc: Vui lòng liên hệ với bác sĩ hoặc dược sĩ của bạn để được hướng dẫn sử dụng thuốc.

Thăm dò ý kiến

Bạn biết gì về chuyên trang thông tin thuốc iDuoc?

Bạn đã không sử dụng Site, Bấm vào đây để duy trì trạng thái đăng nhập. Thời gian chờ: 60 giây